"БРЕЗЕНТИ БГ 2000"ЕООД

Пергола

Най-лесният начин да добавите още изтънченост към Вашия имот е чрез издържлива алуминиева или дървена пергола, чийто дизайн е подходящ както за дома така и за бизнес имоти. Вие получавате здравина от алуминиеви профили с прахово-полимерно покритие. И двата вида пергола имат идентичен дизайн, като при дървената пергола профилите са “облечени” в качествено дърво.

Перголата може да достигне максимална ширина от 10 м и изнасяне напред също до 10 м, като конструкцията изисква минимален наклон от 6-7 градуса. Материалът, използван за изработката на покривната част на перголата е специален негорим ПВЦ текстил, с добри топлоизолационни свойства.

Перголата се задвижва с електромотор, който може да се управлява с дистанционно управление или със стационарно монтиран бутон. По Ваше желание могат да бъдат допълнително монтирани сензори за дъжд, вятър или слънце. Предлагаме и възможност за монтиране на регулируемо осветление, което добавя допълнително усещане за изисканост на пространството, което покривате.

Перголи
Цените са без ДДС /без транспорт и монтаж/ и включват:
- Алуминиева конструкция в предния край на перголата
- Водоотводняване
- Покрив на перголата в прибрано положение
Изделията са боядисани в цвят RAL 9003 или RAL 1015
Цвят на платнището бял /мат/ или крем /мат/
Конструкция и платнище - 3 години гаранция
Задължително ел. задвижване с мотори Somfy - 5 години гаранция
При желан цвят на конструкцията, различен от горе-посочените се начислява
10% завишение
Перголи
Перголи
Перголи
Перголи
Перголи
Перголи
Перголи
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg